Avancerad prestanda

 

Nivån är där gränserna förskjuts och riktmärkena för förträfflighet omdefinieras. Det är slutmålet för varje däck som vi designar och drivkraften i våra innovationer för framtiden för överlägsna körupplevelser.

Vredestein-metoden för däckdesign och -prestanda har etablerat oss som en ledande tillverkare av däck för alla årstider, det snabbast växande segmentet i vår bransch i Europa. Vi har legat i framkant på marknaden för året-runt-däck sedan 1993, och har konsekvent producerat däck som kan behålla förstklassig prestanda under alla förhållanden och alla fyra årstider.

Våra testvinnare:

Våra däcks prestanda har fått ett konsekvent erkännande i hela vårt året-runt-sortiment i stränga branschtester. För att säkerställa att varje produkt vi producerar kan ge den överlägsna säkerhet, kontroll och komfort vi förväntar oss, måste de bedömas med de bästa i branschen och många av våra produkter har varit på podiet.

Erkännande av AutoBild:

Våra däck har testats av några av världens mest respekterade fordonsinstitutioner, inklusive tyska biltidningen Auto Bild. En tidning som, efter omfattande tester tillsammans med våra konkurrenter, namngav Vredestein som ”Årets året-runt-tillverkare” 2019 och erkände ett antal av våra däck som de bästa i sin kategori och certifierade vår året-runt-expertis.