Distinkt europeiskt

 

Vi grundades i Nederländerna 1908, så vi har ett europeiskt ursprung och en internationell standard. Vårt rika europeiska arv utgör rötterna för våra första innovationer, testplatserna för våra framtida genombrott och en plats där vi alltid kan känna oss hemma.

Europa är en kontinent som är känd för sin spetskompetens inom design och teknik. En plats där innovation är en andra natur och framstegstakten är oöverträffad. Vårt europeiska arv är det som har drivit oss att utveckla och utforma banbrytande förstklassig däckteknik och det som inspirerar oss att göra det där lilla extra.

Europeisk design:

Europa är synonymt med fordons- och designkompetens. Det mångfacetterade landskapet, oförutsägbarheten i vädret och de standarder som fastställts över hela branschen gör att verkligt lysande design kan växa fram, och vi är inget undantag. Våra däck är utformade för att tämja vägarna i Europa och anpassa sig till den vilda naturen under alla förhållanden och på alla underlag. Vårt europeiska arv är det som har gjort det möjligt för oss att producera däck som är eleganta, säkra och hållbara, och som ger våra förare styrka och kontroll för att nå sin fulla potential.

En potential som inte bara handlar om prestanda, utan om stil. Våra partnerskap med ledande europeiska designer, inklusive italiensk bildesign, Giorgetto Giugiaro, och holländska bildesigner, Niels van Rioj, gör att vi kan utmärka oss inom både estetik och substans.

Europeisk tillverkning:

Vi har tillverkat förstklassiga däck i Nederländerna i över ett sekel och strävar efter att bevara vår europeiska produktion för nästa. Våra däck har tillverkats i Nederländerna sedan Vredestein började och fortsätter att göra det från vårt produktionscenter i Enschede, som är i drift sedan 1952. Under 2017 utökade vi vår produktionskapacitet genom att öppna vår fabrik i Gyöngyöshalász i Ungern, den mest högteknologiska produktionsanläggningen i vår historia. Vi välkomnar en ny nivå av högpresterande, effektiv europeisk tillverkning för Vredestein.