Designtänkande

 

Riktigt bra design handlar om förmågan att vara tidlös – att omskapa det vanliga till något otroligt. Vårt förhållningssätt till design handlar om att lyfta vardagen och välkomna våra användare att uppleva framtiden för högpresterande, elegant däckinnovation.

Design har varit en hörnsten i vårt varumärke sedan vi etablerades för över ett sekel sedan. Våra däcks förmåga att överträffa förväntningarna i både stil och substans är vårt signum, och vår passion att lyfta våra däck till nästa nivå av säkerhet, stil och komfort fortsätter att driva vårt engagemang för förträfflig design.

Våra designpartner:

Vårt samarbete med den italienska bildesignern Giorgetto Giugiaro 1999 var en designmilstolpe för vårt varumärke. En milstolpe som välkomnade en ny era av designkvalitet för Vredestein eftersom vårt samarbete med Giugiaro gjorde det möjligt för oss att förfina våra produkter för att förstärka kvaliteten och prestandan hos varje däck.

Vi utformar ett mycket funktionellt däck med elegant mönster och sidoväggar, och skapar en viktig fordonskomponent som kan ge överlägsen prestanda. Prestandan förblir oöverträffad, även vid krävande förhållanden och underlag. Vi har producerat Ultrac Vorti, ett däck som är värdigt sitt namn, inspirerat av kraftiga virvelströmmar i luften som innesluter de enorma hastigheter och krafter som detta däck kan behärska.

Bilbyggarrenässansen:

Arv i design definierar vilka vi är. Vi inspireras av traditionerna från det förflutna och hur vi kan föreställa oss att de ska fungera i dagens värld. Ett värde som inspirerade vårt samarbete med den världsberömda bilbyggaren Niels van Roij Design när vi klev in i framtiden av sofistikerad, teknikdriven design. Att producera resultat som var lika optimala i prestanda som de var i estetik, precis som tradition och innovation samlades i synergi.

Framtiden för Vredestein-design:

Våra åtaganden inom forskning och utveckling har gjort det möjligt för oss att ligga i framkant när det gäller banbrytande däckteknik i över 110 år. Vi förstår vikten av att observera dagens behov för att identifiera morgondagens möjligheter, och vår fortsatta satsning på FoU är det som säkerställer att vi kan fortsätta att definiera vår egen väg inom innovation. Vi utvecklar framtidens trender och anger takten för däckindustrin i jakten på den perfekta körupplevelsen med varje ny design.

 

Produktutbud