Varför Vredestein

Banbrytande däckteknik har varit vårt syfte sedan det första cykeldäck vi tillverkade 1910. Sedan dess har vi producerat däckprodukter som har tagit hem guldmedaljer, slagit världsrekord och återuppfunnit vad säker, sömlös, precisionskörning kan vara.

Våra fyra kärnvärden leder våra medarbetare i våra innovationsidéer, de beslut vi fattar och de produkter vi konstruerar. De är vår färdplan för framtiden som gör att vi kan fortsätta att forma vår egen väg inom däckinnovation och -produktion, som vi alltid har gjort.

Distinkt europeiskt

Vi är europeiska av ursprung och till natur. Våra däck är utformade och testade på europeiska vägar för att säkerställa att däcken vi producerar presterar på alla underlag och i alla väder. Från istäckta alpina nedfarter till kustcruising i gyllene timmen inspirerar vårt europeiska arv oss till att överträffa branschstandarder inom däckdesign och prestanda.

 

Distinkt europeiskt

 

Långt arv

Vårt arv ligger i de erfarenheter vi skapar genom produkterna vi designar. Ett arv som har lett oss genom de senaste 110 åren av innovation och fortsätter att inspirera oss i vår strävan efter den perfekta körupplevelsen. Även efter ett sekel av framsteg inom däckteknik vet vi att vår historia bara har börjat.

 

Långt arv

 

Designtänkande

För att uppnå enastående prestanda måste du först utforma den. Vi strävar efter att göra det omöjliga med varje nytt däck vi skapar och tänjer på gränserna för däckdesign med produkter som är konstruerade för att förbättra fordonet i både förmåga och estetik. Vi etablerar ett nytt riktmärke för framtida däckteknik med varje ny version. 

 

Designtänkande

 

Avancerad prestanda

Världen förändras ständigt och sättet vi rör oss förändras med den. Vi drivs av att anpassa oss till dagens mobilitetsbehov med morgondagens högpresterande däckteknik. Med fokus på hur våra produkter kan leda dig och ditt fordon till att uppleva att ni kör i er fulla potential oavsett om det är cykling, vardagskörning eller jordbruksverksamhet.

 

Avancerad prestanda