Långt arv

 

Som ett av världens äldsta däckmärken med över hundra års erfarenhet av däckinnovation är vårt rika europeiska arv historien om vårt förflutna och inspirationen till vår framtid.

Vår 110-åriga historia har drivit oss att bli ledande inom förstklassig däckdesign och tillverkning när vi fortsätter att förnya oss mot den perfekta körupplevelsen. Sedan 1908 har vi varit banbrytande när det gäller exceptionella däckprodukter för våra kunder. Från vårt första cykeldäck som tillverkades 1910 till den högpresterande däckteknik vi producerar idag.

Tidslinje
Tidslinje
Tidslinje
Tidslinje

Vår framtid:

Vredestein-tidslinjen innebär fortsatt omvandling och innovation. Vi har firat att vi varit först i världen, fått ta emot guldmedaljer, inlett nya partnerskap och gjort banbrytande framsteg inom däckteknik. Det arv som vi har byggt upp under vår 110-åriga historia är ett arv som vi är stolta över och arbetar för att inte bara upprätthålla, utan förfina för varje år som går.

Vårt engagemang för forskning och utveckling är det som har lett oss dit vi är idag och vad som kommer att vägleda oss på vår resa in i framtiden. Genom att söka efter möjligheter i det vanliga och återuppfinna normen skapar vi exceptionella körupplevelser för var och en av våra marknader.