02 17,2023

Vredestein blir officiell sponsor av FIS alpina VM

 

Premiumdäckmärket Vredestein blir officiell sponsor till FIS världsmästerskap i alpin skidsport 2023 som hålls i Courchevel Méribel i Frankrike 6 till 19 februari 2023. FIS världsmästerskap i alpin skidsport är ett viktigt evenemang i den globala vintersportkalendern och lockar miljontals entusiastiska tittare. Apollo Tyres, som äger produktvarumärket Vredestein, har skrivit på sponsoravtalet för att öka medvetenheten om Vredesteins prisbelönta utbud av vinterdäck (Wintrac och Wintrac Pro) och året-runt-däck (Quatrac och Quatrac Pro).

”Det här viktiga nya engagemanget för vintersport är en perfekt plattform för att öka medvetenheten om några av Vredesteins unika varumärkes- och produktegenskaper”, förklarar Benoit Rivallant, ordförande och VD på Apollo Tyres Europe. ”Våra vinter- och året-runt-däck har många naturliga paralleller med tävlingsskidåkningens värld, i synnerhet dess fokus på att uppnå överlägsna resultat och fokuset på säkerhet på snö och is.”

Vredestein | The Official Sponsor of the FIS Alpine World Ski Championship!

 

Fortsatt höga betyg i test av vinterdäck och året-runt-däck

 

Högprestandadäcket Vredestein Quatrac Pro fick utmärkelsen ”Price/Quality Winner” av Auto Motor und Sport och omnämndes som ”rekommendation” i tidningen ACE Lenkrads test av året-runt-däck i september. Testförarna på AutoBild framhävde Quatrac Pros prestanda på snö, liksom dess ”stabila köregenskaper och korta bromssträcka på blöta sluttningar, samt dess låga vägbuller”. Standarddäcket Vredestein Quatrac, som är lämpligt för familjebilar och SUV:ar, uppnådde andra plats i AutoBilds test för mycket konkurrenskraftiga året-runt-däck, och beskrevs som ”exemplariskt”. Testförarna beskrev Quatrac som ”ett starkt året-runt-däck med balanserade prestanda på vått och torrt underlag, med imponerande bromssträckor”. Vredesteins vinterdäck presterade också bra i de senaste oberoende testerna. Wintrac omnämndes som ”rekommendation” av ADAC, den största bilföreningen i Tyskland med cirka 21 miljoner medlemmar. Organisationen lovordade Wintracs prestanda på is och dess låga rullmotstånd. Samtidigt fick Vredestein Wintrac Pro-vinterdäcket med höga prestanda betyget ”mycket bra” av Auto Motor und Sport.

Vredestein

Få våra senaste nyheter och uppdateringar