Vredestein Classic Line upgraded | Vredestein
Techno-classica-2016.jpg

Uppgradering av Vredestein Classic-sortimentet

Det finns en anledning till att Vredestein är ledande inom segmentet veterandäck. Tack vare nya uppgraderingar i vårt program och tillämpning av kiseldioxid i produkterna kommer vi att utöka ledningen mot konkurrenterna.

Det kan inte ha undgått någon bilfantast att veteranbilarnas popularitet har ökat enormt under senare år. Deras ägare är alla seriösa entusiaster som bara vill ha det bästa till sina ögonstenar. Vredestein erbjuder dem ett stort urval att välja bland. Vredestein Grip Classic, Vredestein Sprint Classic och Vredestein Snow Classic betyder att det finns ett Vredestein-däck för nästan alla veteranbilar, vare sig det handlar om en Volkswagen-bubbla, en snabb Aston Martin DB5 eller en ståtlig Bentley. Vredesteins moderna teknik ger varje fordon större effektivitet, bättre ekonomi och högre säkerhet.

 

Ökad säkerhet tack vare en ny gummiblandning med kiseldioxid
Användning av kiseldioxid i slitbanan är en viktig innovation och ett steg framåt i fråga om säkerhet. Den här nya blandningen ger bättre grepp under både torra och våta förhållanden: bromssträckan blir kortare, väghållningen bättre och greppet är förbättrat under alla förhållanden. Dessutom minskar rullmotståndet, liksom ljudnivån. Sidoväggarna på alla däck i Classic-sortimentet har nu även en karakteristisk, klassisk design medan storleksutbudet har anpassats efter marknadens efterfrågan, med ökat fokus på europeiska bilar.