Vredestein visar upp innovation på Reifen | Vredestein
1-image-article-header-reifen-essen.jpg

Vredestein visar upp innovationer på REIFEN i Essen

Apollo Vredestein kommer att visa upp nya produkter och innovationer på REIFEN-mässan i Essen.

Nya produkter, utökat sortiment och profilerat Dealer Partnership-program

 

Apollo Vredestein kommer att visa upp nya produkter och innovationer på REIFEN-mässan i Essen. Från 24 till 27 maj kommer den multinationella däcktillverkaren att presentera nya Apollo Altrust, avslöja det senaste tillskottet i Vredestein Quatrac året-runt-däck och de senaste nyheterna om sitt dynamiska Dealer Partnership-program.

 

Nya Apollo Altrust, som kommer att visas offentligt första gången på REIFEN, ska säljas över hela Europa. Det här nya däcket för lätta lastbilar bygger på företagets stora erfarenhet av den kommersiella fordonssektorn och är utformat med fokus på säkerhet och livslängd.

 

Jämn tryckfördelning och förstärkt trottoarkantskydd på ribban gör Apollo Altrust mycket hållbart, och nästa generations blandning för slitbanebas och optimerad hålrumsprofil ger bättre bränsleeffektivitet. Däcket har en mer rundad kontaktyta, bättre motstånd mot vattenplaning och styvare mönster för stabil bromsning, vilket ger föraren bättre säkerhet.

 

Året-runt-kvalitet
Mer innovation kommer att visas upp i Essen, där en utökning av det populära Vredestein Quatrac-sortimentet kommer att presenteras. Tack vare Apollo Vredesteins marknadsledande expertis inom både sommar- och vinterdäck har varumärket kunnat etablera en fast marknadsposition med sina året-runt-däck Quatrac, som lanserades 1993. Hela 42 nya storlekar av Quatrac 5-däcket släpptes under 2016, vilket gör att antalet tillgängliga specifikationer uppgår till 126. Sexton av de nya storlekarna har hastighetsindex W eller Y och de är mellan 16 tum och 20 tum. 

Den senaste generationens Vredestein Quatrac 5-däck, som lanserades 2014, är utformade för både personbilar och stadsjeepar (inklusive Volkswagen Tiguan, Audi Q5 och A4 samt Mercedes Benz GLA). Den här nya utökningen gör att däcket passar för bilar i lyxsegmentet, såsom Mercedes Benz GLE, Range Rover Evoque och Land Rover Discovery.

En monter värd att besöka
Montern kommer att finnas i Hall 3 (nr 3C16) och täcker 462 kvadratmeter. Utöver mötesutrymmen, däckpresentationer, en informationsdisk och bilutställning kommer det även att finnas en modell av de butikstyper som ingår i Apollo Vredesteins framgångsrika Dealer Partnership-program.

Det här unika partnerprogrammet för återförsäljare lanserades förra året. För närvarande är åtta sådana butiker etablerade i sju länder, och många fler Dealer Partnership-program är på gång.