VREDESTEIN COMTRAC 2 ÅRET-RUNT-DÄCK LANSERAS PÅ AUTOZUM
Comtrac-2-all-season.jpg

VREDESTEIN COMTRAC 2 ÅRET-RUNT-DÄCK LANSERAS PÅ AUTOZUM

Det är världspremiär för Apollo Vredesteins nya Vredestein Comtrac 2 året-runt-däck

Det är världspremiär för Apollo Vredesteins nya Vredestein Comtrac 2 året-runt-däck på AutoZum-mässan, som äger rum vartannat år. När den europeiska fordonsindustrin samlas i Salzburg, Österrike onsdagen den 18 januari till lördagen den 21 januari visar den ledande däcktillverkaren dessutom upp ett komplett sortiment Vredestein-produkter och flera spännande samarbeten med varumärken inom Premium Styling.

 

Sedan lanseringen på marknaden har Vredestein Comtrac året-runt-däck fått ett imponerande rykte bland skåpbilsförare och ägare av lätta lastbilar, för sin effektivitet, komfortabla körprestanda, utmärkta köregenskaper och stabila väghållning. Däcket anses vara det bästa alternativet för bilister och företag som föredrar att använda ett och samma däck under både sommar- och vintersäsongen.

Baserat på erfarenhet
Sedan det första Vredestein Comtrac året-runt-däcket lanserades har företaget byggt upp en enorm erfarenhet inom det här området på däckmarknaden. Nu har företagets experter inom forskning och utveckling dragit nytta av kunskaperna och skapat Vredestein Comtrac 2 året-runt-däck, med en rad förbättringar.

Effektivitet spelar roll

Ett nytt konstruktionskoncept ger en ännu högre styvhetsgrad och omfattar bredare längsgående och öppna skuldermönster. En ny kvartsmönsterblandning innebär dessutom minskad energiförlust. De praktiska resultaten av ändringarna är märkbara: Vredestein Comtrac 2 året-runt-däck har en 11,7 meter kortare bromssträcka på vått väglag i 80 km/h jämfört med sin redan imponerande föregångare. Den nya versionen ger också tio procent högre stabilitet vid körning med tung last, och en femprocentig förbättring av rullmotståndet.

Nya Vredestein Comtrac 2 höjer ribban betydligt för året-runt-däck i segmentet skåpbilar och lätta lastbilar.

 

Apollo Vredesteins monter (nr 0702) finns i hall 10. Utöver höjdpunkterna ovan finns en enastående BMW M4 på plats, trimmad av Hamann och försedd med Vredestein-däck. Dessutom visas däck som tagits fram av Vredestein tillsammans med övriga partner inom Premium Styling (och fälgar) – Brock, AEZ och BBS.

NYA COMTRAC 2 ÅRET-RUNT-DÄCK

Vill du veta mer om nya Comtrac 2 året-runt-däck? Klicka på knappen nedan och besök produktsidan.

COMTRAC 2 ÅRET-RUNT-DÄCK