Vredestein – teknik som bygger på design | Vredestein
about-vredestein-design-header-image.jpg

Teknik som bygger på design. Det här är Vredestein.

På Vredestein har vi en tydlig vision om hur ett däck ska se ut. Därför har vi samarbetat med det kända italienska designföretaget Giugiaro sedan 1997, och det är därför vi ägnar så mycket uppmärksamhet åt mönsterdesignen och däckens sidoväggar.

Mästarens hand

Vad tillför Giugiaros design till Vredesteins däck? Det symboliserar vårt öga för detaljer och vår hängivenhet till att skilja oss från mängden. Det är kvaliteter som återspeglas både i däckens teknik och deras design. Giugiaros unika signatur understryker vår distinkta karaktär. Den italienska designen utformas alltid i nära samarbete med ingenjörer från Vredesteins center för forskning och utveckling: form följer funktion.

 

Premium Styling-partner

Vi har samarbetat med ett antal Premium Styling-partners genom åren. På internationella bilmässor har vi ibland gemensamma utställningsmontrar där fokus riktas mot Vredesteins Ultra High Performance-däck monterade på bilar från premiumstylister som Lumma Design, Hamann och Mansory. Vredestein levererar unika däckstorlekar, vilket ger stylisterna – och biltillverkarna – mer frihet att ta fram nya koncept.